Autor: Jaana Pikalev • 12. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muuga CT mahud jätkavad kasvu rekordikursil

Muuga sadama konteinerterminalil tõotab tulla ajaloo parim tulemus käideldud mahtude osas.

Muuga CT laadis septembris 18 478 TEUd, mis 37% enam kui mullu. Kokku on tänavu 9 kuuga terminal käidelnud 144 656 TEUd, mis on 28% enam kui möödunud aastal. "Prognoosime, et käesoleval aastal käitleme kokku 195 000 TEUd ehk 30% enam kui möödunud aastal. Tuleb kõikide aegade parim tulemus," kommenteeris Transiidikeskuse juhatuse esimees Erik Laidvee.

"Transiidikeskus kokku käitles septembris 213 tuhat tonni kaupu ning üheksa kuuga 1 981 tuhat tonni kaupa. See on 13 % vähem kui möödunud aastal, sest käesoleva aasta kevadel aprillis sulges Navirail oma Ro-Ro liini Muuga sadamas,"lisas Laidvee.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077