Jaga lugu:

Tallinna lennujaam kosus aprillis ka kaupade veos

Möödunud kuul võttis Tallinna lennujaam vastu 149 704 reisijat, see on ühtlasi ka viimase pooleteise aasta rekord. Samuti näitab kindlat kasvutrendi lennujaama kaubavedu, aprillis käideldi 1105 tonni kaupu.

Mullusega võrreldes on nii reisjate, kui ka lennukauba mahud aprilli võrdluses kasvanud ebaharilikult suure protsendi võrra. Nii on näiteks tänavu aprillis reisijaid rohkem 68,6% ja lennukaupu lausa 164,6%. Selle põhjusteks aga mullune väga madal võrdlusbaas, sest mullused mahud olid väiksemad teatavasti Euroopat varitsenud tuhapilvede tõttu.

Aprillis külastas välislendudega lennujaama 147 385 reisijat ning siselendudel oli see arv 2319. Regulaarlendudel oli reisijat aprilli 134 695 ja mitteregulaarlendudel 15 009. Mõlemad näitajad on aasta algusest saadik olnud kasvutrendis.

Kaupadevedu on järjest hoogu saanud, aprillis moodustas lennukap kogu kaubast 92% ja oli 1020 tonni. Postikaupu veeti 85 tonni.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee