• 29.04.11, 11:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

FOTOD: "Estonia - paradise for your Business"

TransRussia messil tutvustavad logistikud Eestit kui äriparadiisi.
 
20 fotot
  • Foto: BaltMarketConsult

Seotud lood

Uudised
  • 26.04.11, 17:10
Transiidikeskus näitab Trans Russial  Eesti transiidi uut taset
Moskvas toimub 26.-29. aprillini rahvusvaheline mess Trans Russia, millest võtab oma boksiga viiendat korda osa ka Eesti suurim transiidiettevõtete kontsern Transiidikeskuse AS.
Uudised
  • 28.04.11, 17:59
Logistikaettevõtete ühisstend võitis TransRussia auhinna
Esmakordselt  ajaloos võitis eestlaste messistend TransRussial auhinna. Tegemist on tunnustusega, mis anti välja Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni korraldatud logistikute ühisstendile parima ürituse korraldamise eest.
Uudised
  • 27.04.11, 15:01
Eesti Raudtee sõlmis TransRussial vagunipargi koostöölepingu
Eesti Raudtee ja Transgarant sõlmisid täna Moskvas toimuval transpordimessil koostöölepingu, mis annab Raudteele võimaluse kasutada Transgarant’i  vaguniparki ja pakkuda kliendile kaubaveo tariifi nii Eestis kui ka Venemaal läbi Eesti sadamate.
Uudised
  • 28.04.11, 10:01
Logistikud tutvustavad Eestit TransRussial kui äriparadiisi
Eesti logistikud tutvustavad sel nädalal  Moskvas toimuval TransRussia messil  Eestit kui äriparadiisi. Äärmiselt soodne ning lihtne maksusüsteem, vähene bürokraatia, tõrgeteta töötavad sadamad ja raudtee ning kliendi huvide esiplaanile asetamine on üks osa Eesti tugevustest, mida Venemaal tutvustada.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele