Autor: Jaana Pikalev • 27. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee sõlmis TransRussial vagunipargi koostöölepingu

Eesti Raudtee ja Transgarant sõlmisid täna Moskvas toimuval transpordimessil koostöölepingu, mis annab Raudteele võimaluse kasutada Transgarant’i  vaguniparki ja pakkuda kliendile kaubaveo tariifi nii Eestis kui ka Venemaal läbi Eesti sadamate.

Eesti Raudtee tütarfirma EVR Cargo juhatuse esimees Jaanus Paas sõnas, et leping Transgarant’iga on oluline klientidele pakutavate parimate lahenduste loomiseks.  „Seoses töömahu suurenemisega vajame kaubaveoks vajalikku lisa vaguniparki, et ka tipphooajal ressurssi optimaalsemalt kasutada ja klientidele parimaid lahendusi tagada,“ selgitas Paas.

„Meie koostöö Transgarant’iga on olnud tegelikult päris pikaajaline - varasematel aastatel oleme meie neile vaguneid rentinud, nüüd on olukord vastupidine. TransRussia ongi traditsiooniliselt kujunenud kohaks, kus kohtuda heade koostööpartneritega ja taas suhteid värskendada,“ lisas Eesti Raudtee juhatuse esimees Kaido Simmermann.

„Transgarant on partner, kellele võite alati kindel olla,“ kinnitas lepingut allkirjastades ettevõtte asepresident Alexey Grom.

Transgarant  kuulub FESCO Transport Goup’i ja on suuruselt teine eraomanduses olev raudteeoperaator Venemaal, kelle omanduses on ligi 16 tuhat vagunit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077