Autor: Jaana Pikalev • 28. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikaettevõtete ühisstend võitis TransRussia auhinna

Esmakordselt  ajaloos võitis eestlaste messistend TransRussial auhinna. Tegemist on tunnustusega, mis anti välja Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni korraldatud logistikute ühisstendile parima ürituse korraldamise eest.

„Meie ühisstendi vaieldamatu tõmbenumber oli eile ja täna esinenud Eesti Raudtee segakoor ja  pasunakoor. Koori etteasted tõid kokku nii palju huvilisi, et rahvas ei mahtunud meie 120 ruutmeetrisele pinnale ära ja kasutusele tuli võtta ka vahekäigud,“ sõnas ürituse korraldaja Tatjana Jerjomina.

„Kuna me tulime sel aastal välja ühise rahvusstendiga, oli meie eesmärk tutvustada lisaks majandus- ja logistikasektorile ka Eesti kultuuri. Arvestades külastajate huvi ja TransRussia messikorraldajate poolt antud tunnustust, usun, et saime oma ülesandega hästi hakkama,“ lisas Jerjomina.

Sillamäe Sadama turundusdirektor Andrei Birov peab ühisstendiga messil osalemist õigeks sammuks. „On näha, et ühiselt Eestit tutvustada on kõigile osalejatele palju kasulikum ja efektiivsem. Sillamäe Sadam on seni käinud eraldi eksponendina, kuid käesolev aasta tõestab meile, et ühisstendi idee oli õige. Kavatseme edaspidi TransRussial osalemist jätkata ühisstendi projektiga,“ selgitas Birov.

„Soovitan ka teistel sektoritel kaaluda Eesti tutvustamist maailmas ühise meeskonnana ja ühisprojektidega,“ lisas Birov.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077