Autor: Jaana Pikalev • 25. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela hakkab klientidele liiklusohutuskoolitusi pakkuma

AS Alexela Oil ja OÜ Autosõit allkirjastasid koostöölepingu, mille tulemusena on Alexela klientidel tulevikus võimalik osaleda soodustingimusel erinevatel liiklusohutusalastel koolitustel.

Alexela juhatuse liikme Ain Kuusiku sõnul aitab koostöö OÜ-ga Autosõit pakkuda Alexela klientidele laiapõhjalisi teadmisi nii liiklusohutusest kui ka säästlikust autosõidust. „Näen meie koostöös suurt sünergiat. Allkirjastatud lepingu tulemusena saame viia liiklusohutuskoolitused õige sihtrühmani ning pakkuda Alexela klientidele senisest suuremat lisaväärtust, sest lisaks mugavale tankimiskogemusele saavad sõidukijuhid nüüd ka võimaluse soodsalt oma oskusi ja teadmisi laiendada,“ ütles Kuusik.

OÜ Autosõit juhatuse liikme Indrek Madari teatel sunnib tänane turuolukord ettevõtte tegevusvaldkonnas otsima erinevaid lisavõimalusi, millega pakutavat teenust täiendada. „Juba alates maikuust pakume oma autokooli lõpetanud värsketele juhilubade omanikele võimalust soetada hea hinnaga ausat kütust. Olukorras, kus sõiduki pidamine on kütuse hinnatõusu tõttu üha kulukamaks muutunud, on see kindlasti suur pluss,“ sõnas Madar.

OÜ Autosõit korraldab erinevaid liiklusohutusalaseid koolitusi ja vabaajaüritusi üle Eesti. Möödunud aastal koolitas ettevõte kokku enam kui 15 000 inimest. Ettevõte on alates 17.06.2009 Euroopa Liiklusohutuse Harta liige.

AS Alexela Oil on suurima teenindusvõrguga tanklakett Eestis. 1993. aastal loodud ettevõte haldab 56 tanklat üle Eesti ning annab tööd ligi 100 inimesele. Alexelale tarnivad autobensiine ja diislikütust rahvusvaheliselt tunnustatud partnerid Soomest.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077