Autor: Jaana Pikalev • 6. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post: mahud on ca 22% tõusnud

Lennujaama märtsikuine statistika näitas, et oluliselt on kasvanud posti osakaal kogu kaupade mahust, Eesti Posti teatel on veebruariga võrreldes märtsis väljuva posti osa tõusnud ca 22%.

"Võrreldes veebruariga on märtsis näiteks väljuva posti osas tõesti mahud umbes 22 % tõusnus. Väike põhjus on siin ka pikem ja pühadeta kuu," lausus posti- ja logistikafirma kommunikatsioonijuht Inge Suder. Ta lisas, et tähelepanuväärne on, et 22%-lise kaalu kasvu juures on saadetiste arv tõusnud 8%. "Seega keskmiselt on ühe saadetise kaal tõusnud," selgitas ta. Teenuste lõikes (kiri, pakk EMS) jaotub tõus nii kaalus kui ka tükkides ühtlaselt.

Tallinna lennujaama lennujaama kaubakäive oli märtsis 1062 tonni. See näitab kasvu pärast viimase järjestikuse 13 kuu langust. Kogu märtsis käideldud kaubakogusest oli lennukaupu 961 tonni ja posti 101 tonni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077