Jaana Pikalev • 24 märts 2011

Arumeel: Tööpuudus spetsialisti leidmist ei soosi

Praegu on logistika valdkonda raske spetsialiste leida, sest inimestel puudub ettevalmistus, rääkis ASi Eesti Posti logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel.

"Praegu on logistika valdkonda raske spetsialiste leida. Just seetõttu, et inimestel puudub selline ettevalmistus nagu meie vajaksime. Samuti tekib probleeme pealehakkamisega, et kui ettevalmistust ei ole, siis oleks motiveeritud õppima ning töötama," rääkis posti ja logistikafirma tippjuht.

Ta lisas, et nende firmas on eelnev töökogemus tähtsam ning üldjoontes peetakse seda haridusest olulisemakski. "Me ei ole eraldi kriteeriumiks seadnud, et peaks olema kõrgharidus logistika valdkonnas. Samas hea, kui see on," selgitas Arumeel.

Arumeel tunnistas, et masueelne aeg oli isegi keerulisem ning praegusega võrreldes on kergemaks läinud. "Nüüd on veidi lihtsamaks läinud, kuid üldiselt on ikka raske. See, et tööpuudus on üleval, ei aita minu arvates küll ühegi nurga pealt," sõnas ta.

Tänasel päeval otsib Eesti Post aktiivselt kullereid.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150