Autor: Indrek Kald • 18. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air tagastab Saabi lennukid ning sulgeb kaks liini

Estonian Air asendab Saab 340 propellerlennukid suurematega ning peatab ajutiselt lennud Tallinna-Vilniuse ja Tallinna-Minski vahel.

Estonian Air tagastab käesoleval aastal Saab 340 lennukid liisingufirmale, et asendada need suuremate turbopropellerlennukitega. Muudatus tuleneb Estonian Airi strateegilisest eesmärgist pakkuda oma klientidele rohkem kiireid ja sagedasi lennuühendusi erinevate Euroopa linnadega, teatas lennufirma.

Hetkel on otsustamisel, milline lennukitüüp valitakse ning toimuvad ettevalmistused selle käikuvõtmiseks. Sellest johtuvalt vähendab Estonian Air Saab 340 tüüpi lennukite lennumahtusid juba algaval suvehooajal, et üleminek uuele lennukitüübile kujuneks võimalikult sujuvaks ja kuluefektiivseks.

Lennukite tagastamine toimub järk-järgult ning alates aprillist teenindab Estonian Air Regional lende ühe Saab 340 lennukiga. See toob kaasa muudatused lähiregiooni lennugraafikus.

Estonian Air peatab ajavahemikus 1.04.-2.09.2011 lennud Tallinna ja Vilniuse ning 28.03.-26.10.2011 Tallinna ja Minski vahel. Estonian Air teenindab lende Tallinna ja Minski vahel suurema nõudlusega aegadel ehk siis 15.04, 18.04, 06.05 ja 09.05.2011.

Kõigile reisijatele, kes on ostnud lennupileti tühistatud lendudele, pakutakse alternatiivseid lende või makstakse piletiraha tagasi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077