Autor: Tea Taruste, kaasautor • 16. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oskari Veod: Veokorraldajal puudu rahvusvahelisusest  

OÜ Oskari Veod veokorraldaja Raigo Oskari sõnul võiks transpordihangete keskkond Veokorraldaja muutuda rahvusvahelisemaks.

"Oleme Veokorraldaja portaali kasutaja alates selle avamisest. Oli lihtsalt üks koht juures, kust koormaid otsida ja pakkuda. Kindlasti oleme saanud selle keskkonna kaudu omajagu uusi kliente ja samuti müünud koormaid selle keskkonna kaudu. Veokorraldaja katab enamuse meie vajadustest, etn võiks muutuda natukene rahvusvahelisemaks," rääkis Oskar.

Martin Poltimäe OÜ-st XL Development hakkas Vedu24 ja Veokorraldaja keskkonda kasutama paralleelselt paar kuud tagasi. "Kuna minu ettevõte alles alustas tegevust ja transpordialased kontaktid puudusid, siis otsustasingi postitada oma transpordi hanke Vedu24 keskkonda, et tuleks võimalikult palju pakkumisi, kelle vahelt valida. Olen Vedu24 portaalist saanud mõned head pakkumised, millega olen oma klientidele hinnapakkumised teinud," rääkis Poltimäe.

Samaaegselt Vedu24 portaaliga on ta postitanud oma päringud ka Veokorraldaja portaali, et tuleks võimalikult suur tagasiside. Samas on Poltimäe Vedu24 portaalis pidanud ka mitu korda pettuma. "Kui andmed juba sisestatud ja päring postitatud, selgub, et postitus ei jõudnudki portaali ning pean kõik jälle otsast peale sisestama," selgitas ta.

Autor: Tea Taruste

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077