Oskari Veod: Veokorraldajal puudu rahvusvahelisusest  

OÜ Oskari Veod veokorraldaja Raigo Oskari sõnul võiks transpordihangete keskkond Veokorraldaja muutuda rahvusvahelisemaks.

"Oleme Veokorraldaja portaali kasutaja alates selle avamisest. Oli lihtsalt üks koht juures, kust koormaid otsida ja pakkuda. Kindlasti oleme saanud selle keskkonna kaudu omajagu uusi kliente ja samuti müünud koormaid selle keskkonna kaudu. Veokorraldaja katab enamuse meie vajadustest, etn võiks muutuda natukene rahvusvahelisemaks," rääkis Oskar.

Martin Poltimäe OÜ-st XL Development hakkas Vedu24 ja Veokorraldaja keskkonda kasutama paralleelselt paar kuud tagasi. "Kuna minu ettevõte alles alustas tegevust ja transpordialased kontaktid puudusid, siis otsustasingi postitada oma transpordi hanke Vedu24 keskkonda, et tuleks võimalikult palju pakkumisi, kelle vahelt valida. Olen Vedu24 portaalist saanud mõned head pakkumised, millega olen oma klientidele hinnapakkumised teinud," rääkis Poltimäe.

Samaaegselt Vedu24 portaaliga on ta postitanud oma päringud ka Veokorraldaja portaali, et tuleks võimalikult suur tagasiside. Samas on Poltimäe Vedu24 portaalis pidanud ka mitu korda pettuma. "Kui andmed juba sisestatud ja päring postitatud, selgub, et postitus ei jõudnudki portaali ning pean kõik jälle otsast peale sisestama," selgitas ta.

Autor: Tea Taruste

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150