Autor: Tea Taruste, kaasautor • 16. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kogu tõde transpordihangete keskkondade võimalustest

Transporditeenuse otsimine ja pakkumine läbi portaalide on kiiresti kasvav trend. Logistika kuukiri võrdleb kolme transpordihangete keskkonda - Vedu 24, Veokorraldaja, Veoportaal.

Võrdluses olevate keskkondade puhul tasub tähele panna põhimõttelist erinevust. Vedu24 ja Veokorraldaja võimaldavad transpordipakkumisi leida hinnapäringu üheaegse meilipostitusega portaali andmebaasis olevatele registreerunud ettevõtetele. Veoportaal töötab aga põhimõttel, kus info oma ettevõtte transpordivajadustest ja/või vabast kaubaruumist tuleb sisestada tarkvarasse, kust teenuse vajajad/pakkujad saavad otsida enda soovidele sobivaid vasteid ning seejärel pakkujaga kontakteeruda.

 

 

Autor: Tea Taruste

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077