Autor: Jaana Pikalev • 8. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas parandatakse teeauke ca 100 ruutmeetrit ööpäevas

Seoses löökaukude igapäevase prognoosimatu tekkimisega remondib Tallinna linna lepingupartner Tallinna Teede AS ööpäevaringselt ohtlikumaid löökauke ööpäevaringselt kahe tööbrigaadiga. Üks brigaad jõuab vahetuse jooksul remontida keskmiselt kuni 50 ruutmeetrit teekatteid.

 „Kohati on asfalt seoses külmakahjustustega vajunud ja nendesse kohtadesse, samuti löökaukude juurde, mis parandamise järge ootavad paigaldatakse hoiatavad liiklusmärgid,“ ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg. „Ohtlikest löökaukudest, mis praeguste ilmadega lausa poole päeva jooksul tekkida võivad, palutakse teatada Tallinna abitelefonile 1345,“ lisas Sulg. „Sealt edastatakse informatsioon Tallinna Teede AS-ile, kes saadab, välja remondibrigaadi või paigaldab kuni ohu likvideerimiseni välja hoiatava liiklusmärgi. “

Päevasel ajal saab remontida löökauke väiksema liiklustihedusega tänavatel. Suurema liiklustihedusega teedel tehakse remonti ööseti. „Paraku kaasneb sellega ka väikene müra, kuid me loodame linnakodanike mõistvale suhtumisele,“ lisas Sulg. „Asfaldiseguga täitmata löökauk suureneb koos iga auto läbisõiduga ja kevadine põhjalik remont võib siis veelgi kallimaks maksma minna, rääkimata avariiohust, mis parandamata löökaukudega kaasneb.“

Hetkel on Tallinna tänavatel väljas 2125 märki, mis hoiatavad kevadise teelagunemisega ja karmi talvega kaasnevatest ohtudest liikluses.

Täna tehakse  teekatte remonti talvise kuuma asfaltseguga Tondi tänaval Tammsaare teest  – Marsi tänavani ja lõigus Tondi tn 33 st Tondi raudtee ülesõiduni. Löökauke remonditakse Raja tänaval,  Akadeemia teel, Laagna teel, Mustakivi teel, Varraku tänaval Peterburi maanteel, Rahu teel , Kreutzwaldi tänaval, Mahtra tänaval, Ümera tänaval, Astangu tänaval, Männiku teel, Vana-Rannamõisa teel, Narva maanteel ja Gonsiori tänaval.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077