Autor: Rivo Sarapik • 28. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air: Tallinna-Tartu liin pole mõeldud reisimiseks

„See liin ei olegi mõeldud reisimiseks. Me ei taha konkureerida bussidega, mis väljuvad iga tunni aja tagant, ja autodega,“ kommenteeris lennufirma asepresident kommertsalal Rauno Parras. Tema sõnul on liin maailma avamine nii tartlastele kui välismaalastele, kes soovivad Lõuna-Eestisse jõuda.

„Tartus on rahvusvahelisi ettevõtteid, kes ise reisivad ja toovad reisijaid sisse,“ selgitas Parras ümberistumisteks mõeldud lennu vajalikkust Terevisiooni uudistele.

Hommikune väljumine Tartust on 5:30, õhtune väljumine Tallinnast Tartusse 23:45. Lennukit Tallinnast ei tule laupäeva õhtul ja lendu Tallinna ei ole pühapäeva hommikul.

Jätkulendajatele pakub Estonian Air Tartust Tallinna fikseeritud hinda 391 krooni (23,79 eurot), mis lisatakse jätkulennu hinnale. Ainult Tartu ja Tallinna otsa hind algab 430 kroonist (27 eurost), mis sõltub lennuki täitumusest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077