• 14.02.11, 09:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kas Eesti Post jõudis kasumisse?

Eesti Post teatab kahe tunni pärast oma eelmise aasta tulemused. Detsembri lõpu seisuga jäi postifirmal planeeritud tuludest saamata umbes 40 miljonit krooni.
"Tulude osas on eelarvest mahajäämus kirja, paki ja reklaamiteenuste osas. Kui kirja osas on põhjuseks nõudluse jätkuv vähenemine ning liikumine elektroonilisse kanalisse, siis pakiteenuste puhul on põhjuseks tugev konkurents," selgitas postifirma pressiesindaja Inge Suder tulude vähenemist detsembris. "Reklaamiteenuste osas on põhjuseks peamiselt postimüügifirmade kataloogide vähenemine ning asendumine veebikeskkondadega," lisas ta.
2009. aastal teenis postifirma 794,2 mln kroonise (käibe 50,7 mln eurot) juures 2,23 mln krooni (0,14 mln eurot) kasumit.
Milliseks kujunesid postifirma tulemused 2010. aastal ja kuhu suundub postihiid sel aastal, loe täna Logistikauudised.ee-st.

Seotud lood

Uudised
  • 17.12.10, 12:36
Logistikasse investeeriv Eesti Post jätkab kahanemist
Eesti Posti nõukogu kinnitas täna järgmise aasta eelarve. Postifirma jätkab kahanemist - järgmise aasta plaanitav käive 704 mln krooni jääb viie protsendi võrra tänavusele alla. Firma investeeringud kümnekordistuvad.
Uudised
  • 23.12.10, 10:30
Eesti Postil jääb selle aasta eelarve täitmata
Eesti Postil jääb tänavu planeeritud tuludest ca 40 miljonit krooni saamata. Viimaste prognooside kohaselt teenib posti- ja logistikafirma tänavu põhitegevusest 703 miljonit krooni.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele