Rivo Sarapik • 8. veebruar 2011
Jaga lugu:

John Travolta kasutas Eesti lennufirma Avies lennukit

Möödunud nädalavahetusel sõidutas Allan Sollile ja Priit Piilmannile kuuluv Eesti äri- ja tellimuslendude operaator Avies Hollywoodi filmistaari John Travolta auhinnatseremooniale "Kuldne Kaamera" Berliini.

Ettevõtte teatel lendas Travolta reedel Aviesi lennukiga Hawker 750 Berliini, kus filmitäht pärjati laupäeval, 5. veebruaril toimunud 46. „Kuldse Kaamera“ auhinnatseremoonial kõrge auhinnaga. Tagasi Berliinist tuli Travolta Aviesega pühapäeval.

“Travolta andis mõista, et vajadusel kindlasti kasutab meie teenuseid uuesti,” ütles Aviesi tegevjuht Allan Soll.

Eesti lennuettevõte Avies on üks suurimaid äritellimuslendude operaatoreid Baltikumi ja Põhjamaade regioonis. Ettevõte opereerib kolme ärilennukitüübiga alates turboprop Jetstream’ist kesksuuruse Hawker 750. Lisaks tellimuslendudele teenindab Avies ka siseriiklikut Tallinn - Kärdla lennuliini. Ettevõtte juhtkonna kontrolli all olev Avies on asutatud 1991. aastal.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee