Autor: Tea Taruste, kaasautor • 12. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair haarab sarvist Aasia kaubaveol

Helsingi plaanib suurendada kaubavoogude osa Aasia suunal ning laiendada oma haaret, kirjutab Air Cargo News. 

Ambitsioonikad plaanid said tõuke kevadel, mil Finnair käivitas kaubalennud Hong Kongi ja Seouli. Maist hakkasid lennud toimuma kaks korda nädalas ning suvel lisandus veel kolmaski lend.

Aasta üheksa kuu jooksul on Finnair vedanud üle 70 000 tonni kaupa. „Me oleme väga rahul sellise tugeva kasvuga. Viimase aasta jooksul on kasv olnud vahemikus 30-40%,“ märkis Finnairi tegevjuht Antero Lahtinen.

Veebruaris jõudis Finnair lõpusirgele oma lennupargi uuendamisega, lennud lõpetasid MD-11 reisilennukid, mis teenisid firmat pea 20 aastat. 2009. aasta lõpus jõudis kohale  Finnairi viies vastvalminud pikamaalennuk Airbus A330. 2014. aastaks on kavas soetada uus Airbus A350-tüüpi pikamaalennuk.

Autor: Tea Taruste

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077