Eesti Post tähistab sünnipäeva konverentsiga

Eesti Post tähistab täna oma 92. sünnipäeva konverentsiga „Eesti Post kvaliteediteel”.

"Eesti Postis on juba traditsiooniks saanud konverentsid, millega tähistame ettevõtte sünnipäeva. Eelmise aasta konverents „Eesti Post muutuvas ajas“ võeti vastu väga positiivselt ja see näitas, et erinevatel organisatsioonidel ning avalikkusel on huvi postiteemadel diskuteerida. Tänavune konverents on suunanud meie töötajatele, mis on 2010. aasta arenguid arvestades oodatud ja vajalik. Konverents annab ülevaate ettevõtte tegemistest ja valitud suundadest,” ütles juhatuse liige Ahti Kallaste.

Seekordsel konverentsil keskendutakse eelkõige posti- ja logistikavaldkonna kvaliteedile. Konverentsile oodatakse ligikaudu 400 osalejat.

Konverentsil esinevad sõnavõttudega Riigikogu majanduskomisjoni esimees Urmas Klaas, Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen, juhatuse liikmed ja divisjonide juhid. Väljastpoolt on kutsutud esinema Ajakirjade Kirjastuse juhatuse liige Mart Luik, Tallinna Loomaaia zooloog Aleksei Turovski ja mitmed teised.

Autor: Tea Taruste

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150