Autor: Tea Taruste, kaasautor • 12. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post tähistab sünnipäeva konverentsiga

Eesti Post tähistab täna oma 92. sünnipäeva konverentsiga „Eesti Post kvaliteediteel”.

"Eesti Postis on juba traditsiooniks saanud konverentsid, millega tähistame ettevõtte sünnipäeva. Eelmise aasta konverents „Eesti Post muutuvas ajas“ võeti vastu väga positiivselt ja see näitas, et erinevatel organisatsioonidel ning avalikkusel on huvi postiteemadel diskuteerida. Tänavune konverents on suunanud meie töötajatele, mis on 2010. aasta arenguid arvestades oodatud ja vajalik. Konverents annab ülevaate ettevõtte tegemistest ja valitud suundadest,” ütles juhatuse liige Ahti Kallaste.

Seekordsel konverentsil keskendutakse eelkõige posti- ja logistikavaldkonna kvaliteedile. Konverentsile oodatakse ligikaudu 400 osalejat.

Konverentsil esinevad sõnavõttudega Riigikogu majanduskomisjoni esimees Urmas Klaas, Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen, juhatuse liikmed ja divisjonide juhid. Väljastpoolt on kutsutud esinema Ajakirjade Kirjastuse juhatuse liige Mart Luik, Tallinna Loomaaia zooloog Aleksei Turovski ja mitmed teised.

Autor: Tea Taruste

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077