• 27.10.10, 11:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Loik: loodame Estonian Airile

Tavaliselt teeb lennujaama transiitsõlmeks seal tegutsev lennufirma, näiteks, kui Helsingi puhul on see Finnair, siis Eesti puhul on suurim lootus Tallinna Lennujaama juhi Rein Loigu sõnul selleks meie oma lennufirmal Estonian Airil.
Loik ütles "Terevisioonis", et põhiküsimus on, kuidas tekitada Tallinna transiitsõlm. Tema sõnul võib Tallinn muutuda transiitsõlmeks ka mõnele kaugemale lennukompaniile, kes otsib võimalusi edasiliikumiseks, kuid eelkõige loodab ta, et Eesti toetab nii Estonian Airi arengut kui ka uute lennuliinide tulemist Tallinnasse.   
"Estonian Air on see, mis kindlalt siia jääb ehk on nö kindla peale minek. /.../ Aga me peame tegutsema ka selles suunas, et oleks uusi tulijaid. Ma arvan, et see oleks parim lahendus," rääkis ta.

Seotud lood

Uudised
  • 27.10.10, 10:50
Tallinna tuleb lennuliine järjest juurde
ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimehe Rein Loigu sõnul on lennuliiklus Eestis aktiviseerumas ning pole välistatud, et juba sel kalendriaastal lisandub Tallinna mõni uus vedaja.
Uudised
  • 06.10.10, 16:04
Blue1 lööb lennuhinna alla 
Jaanuarist Tallinna-Helsingi vahel lendama hakkav SASi kontserni kuuluv Blue1 pakub konkurentidest odavamat piletihinda.
Uudised
  • 03.11.10, 15:00
Estonian Air kavatseb laiendada oma baasi Leedus
Estonian Air teatas, et plaanib laiendada oma baasi Vilniuse lennujaamas.
Uudised
  • 29.10.10, 11:54
Urva: ühelgi nõukogusse pürgijal pole lennundusäri kogemust
Endine Estonian Airi juht Erki Urva ütleb, et kõik potentsiaalsed ja tulevased lennufirma nõukogu liikmed on väga lugupeetud ja kogemustega inimesed, ainult üks asi häirib teda – lennuäri kogemustega jääb sinna ainult üks liige ja see on SASi esindaja.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele