Autor: Jaana Pikalev • 8. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: airBaltic kasutas ära eestlaste saamahimu

Samal ajal kui airBaltic kempleb Riia Lennujaamaga võla ja maksude pärast, jagas eestlaste meeleheaks BalticMiles ja Neste täna varahommikul esimesele 50 tankijale tasuta lennupileti ükskõik millisesse airBalticu Euroopa sihtkohta. Tasuta lennureisihuvilisi oli palju ja nad ummistasid kell 8.00 Tallinna Tondi A24 bensiinijaama.

 

 

 

Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077