Autor: Rivo Sarapik • 5. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnast lendajate arv kasvas kolmandat kuud

Möödunud aasta sama kuuga võrreldes kasvas Tallinna Lennujaama läbinud reisijate arv juulis kolmandat kuud järjest. Samas kaubaveod langesid viiendat kuud järjest.

Juulis läbis Tallinna lennujaama 137 772 reisijat, mida on 5,8% võrra enam kui aasta tagasi samal kuul. Kasvasid nii sise- kui välislendude ning regulaarlendude reisijate arv. Ainsana kahanes mitteregulaarlendudel reisinute hulk.

 Lennukauba maht ulatus juulis 463 tonnini, mida on 60% vähem kui aasta tagasi. Posti veeti mullusega samas mahus, langes lennukaubavedamine.

Lennuoperatsioone tehtis juulis 3145 ehk 12,7% võrra enam kui aasta varem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077