Autor: Siim Sultson • 26. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Takistussõit Tallinna tänavatel jätkub

Kuum suvi annab pealinna tänavate remontimisele hoogu: hulga tänavate läbimine on takistatud, ilmneb linnavõimu teatest.

Tallinna tänavatel jätkuvad suvised freesimis- ja asfalteerimistööd, mis häirivad kohati liiklust. Autojuhtidel palutakse kinni pidada teetööde piirkonnas kehtestatud piirangutest.

 Tallinna Kommunaalameti hooldusosakonna teatel freesitakse ja asfalteeritakse eeloleval nädalal Niine tänaval, Vana –Kalamaja tänaval, Sõle tänaval, Tuuliku teel, Raua tänaval, Pronksi tänaval, Kreuzwaldi tänaval ja Tondi tänaval Kotka tänavast Tammsaare teeni. Freesimis- ja asfalteerimistööd on sel nädalal kavas ka Mustamäe tee, Paldiski maantee ning Endla tänava ristmikul.

Teekatte immutamine pindamine on kavas Kadaka teel Akadeemia teest - Kassi tänavani,

Paldiski maanteel Järvekalda teest  Õismäe teeni, Tähetorni tänaval Paldiski maanteest Ääsi tänavani, Narva maanteel Võidujooksu tänavast – linna piirini ja  Männiku teel Pärnu maanteest Vabaduse puiesteeni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077