Autor: Siim Sultson • 26. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair viib Tallinnast Hongkongi poole ööpäevaga

Soomlaste lennufirma lubab eestlasi lennutada Hongkongi ja tagasisuunal lennutada poole ööpäevaga, järgmisest aastast peaks saama ka Singapuri, teatab lennufirma.

Lisaks 2011. aasta mais avatavale Singapuri liinile, hakkab Finnair järgmise aasta 30. maist lendama Hongkongi senise seitsme korra asemel kaheteistkümnel korral nädalas.

„Finnairi Aasia lennuliikluse suurendamine on end igati õigustanud, mida näitab ka reisijate kasvanud huvi ning nõudlus. Võrreldes 2009. aasta esimese poolaastaga on näiteks Hongkongi marsruudil lennanud 30 protsenti rohkem eestlasi,” ütles Finnairi Eesti müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Viie lennu lisamine Hongkongi liinile annab sagedasti reisivatel ärireisijatele võimaluse valida, kas nad soovivad saabuda sihtkohta varahommikul või pärastlõunal,“ selgitas Nigmann. 

Alates 2011. aasta juunikuust hakkab Finnair Hongkongi marsruudil lendama kaksteist korda nädalas.  Lend Tallinnast Hongkongi koos ümberistumistega kestab orienteeruvalt 11 tundi ja 5 minutit, mis on kiireimaks lennuühenduseks Hongkongi ja Eesti vahel. Tagasilend Hongkongist Tallinnasse kestab umbes 12 tundi ja 35 minutit.

Kui täna saab Finnairiga lennata Singapuri läbi Hongkongi, siis alates 2011. aasta 30. maist on võimalik Helsingi kaudu otse Aasia finantskeskusesse lennata. Lennud Helsingist Singapuri hakkavad toimuma iga päev.

Hetkel opereerib Finnair nädalas 60 lendu üheksasse Aasia sihtkohta: Tokyosse, Pekingisse, Bangkokki, Sõuli, Nagoyasse, Šanghaisse, Delhisse, Osakasse ja Hongkongi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077