Autor: Siim Sultson • 10. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene raudteevedu aprillis kasvas jõudsalt

Võrreldes eelmise aasta aprilliga, kasvas Vene Raudtee kaubavedu selle aasta aprillis üle kümnendiku, kuid reisijatevedu kahanes, teatab Transport Weekly.

Selle aasta aprillis kasvas raudteefirma kaubavedu eelmise aasta sama perioodi taustal 13,3% ehk tasemele 101,1 miljonit tonni. Põhilisteks kasvuartikliteks olid nafta ja naftatoodete vedu ning konteinerite vedu.

Võrreldes eelmise aasta esimese nelja kuuga, kahanes Vene Raudteel reisijate vedu selle aasta nelja kuu jooksul 13,9%. Sealhulgas kahanes kaugliinidel see 6,6% ja linnalähiliinidel 31,3%.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077