Autor: Siim Sultson • 9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam: soomlaste streik veel eriti ei sega

Soome sadamatööliste ikka veel kestev streik mõjutab enim Tallinna Sadama ro-ro vedusid.

Talinna Sadama avalike suhete juht Sven Ratassepp tõdes, et enim annab soomlaste streik tunda just ro-ro vedudes. "Teada on, et probleeme on ilma juhtideta treileritega. Soomes neid laevadelt maha ei võeta ja peale ei panda," osutas ta ühele murele.

Ratassepa sõnul on juba olnud ka juhuseid, kus kauba-liinilaevad, mis pidid näiteks minema Hankosse, on tulnud Paldiskisse ja ka Muugasse. "Meil probleeme ei ole, tuleme toime, oleme võimelised veel laevu vastu võtma," lisas ta.

Samas, kui nö hädamaandumist vajavate kaubalaevde arv peaks hüppeliselt kasvama, võib minna keeruliseks.

Reisijatevedu toimib Ratassepa sõnul plaanipäraselt.

"Loodame, et soomlased saavad oma asjad korda," lisas ta.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077