Autor: Siim Sultson • 9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic pani Riia Lennujaamale käpa peale

Läti lennufirma airBaltic kontrollib nüüd Riia lennujaama kaubavedu üksi, teatab Aircargo News.

airBaltic korraldab Riia Lennujaamas kaubavedu nime all Baltic Cargo. "Läti on nüüd Euroopa Liidus kõige kiiremini arenev reisilennuturg. Meie nägemuses on kaubaveoturul potentsiaali areneda samas laadis, arvestades Riia suurepärast geograafilist asukohta ja lennujaama paisuvat lennuvõrku," selgitas lennufirma president ja tegevjuht Bertolt Flick.

Baltic Cargo pakub edaspidi täielikku kaubaveoteenust reisi- ja kaubalennukitele, samuti ka kauba käitlust, teatab airBaltic. Firma sõnul on Riia Hiinale lähim Euroopa lennujaam, millel on ka hea lennukaubaühendus SRÜ, Skandinaavia, Lääne-Euroopa ja Aasiaga.

Eelmisel aastal teenis airBaltic enda sõnul 312 miljonit krooni kasumit enne makse. Sel aastal on firmal kavas avada otselennud Riiast Ammanisse, Belgradi, Beirutisse, Kuusamosse, Madriidi, Manchesterisse, Rovaniemisse, Umeasse ja Vaasasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077