Autor: Siim Sultson • 1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venelased loodavad mereveo kerget kasvu

Võrreldes eelmise aastaga, usuvad idanaabrid, et sel aastal merevedu kosub veidi, teatab Logistics Finland.

Kui 2009. aastal oli Venemaal Mere- ja Jõetranspordi Föderaalse Agentuuri andmetel meresadamate kaubakäive 495 miljonit tonni, siis alanud aastaks ennustatakse selle mahuks 520 miljonit tonni. Seega peaks kasv tulema 5%.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077