Autor: Siim Sultson • 1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiinlased taas sadamaid uudistamas

Sel nädalal käivad Hiina sadamate esindajad Eestis transiidi  käivitamise võimalusi uurimas.

Kohtumiste eesmärk majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi andmeil on  "Europe-Asia Land Bridge´i" loomine  Eesti kaudu ehk Hiina- Euroopa transiidi suunamine läbi Eesti. Üks kohtumine toimub kolmapäeval Tallinna Sadamas, teine reedel Paldiski Põhjasadamas.

"Kuulame kohtumisel, mis on nende huvid. Delegatsioon on võrdlemisi kõrgel tasemel," tõdes majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Erinevalt sügisesest Tallinna Sadamat külastanud delegatsioonist on nüüdne ministri sõnul konkreetsemate huvidega.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077