Autor: Siim Sultson • 21. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Halens Group päästis Quelle Eesti hävingust

Quelle OÜ leidis endale ja teistele suurematele Quelle Euroopa tütarettevõtetele viimasel tunnil investori, teatab Halens.

Halens Group, Põhja-Euroopa juhtiv postimüügi ja e-turunduse grupp (www.halens.com), võttis üle Quelle operatsioonid Tšehhis, Poolas, Slovakkias ja Eestis, kes haldab ka Quelle postimüüki Lätis ning Leedus.

Quelle OÜ ei jätka küll oma tegevust seni kasutuseloleva „Quelle“ kaubamärgi alt, mille kasutusõigused ostis Otto Grupp 04.11.2009, kuid hakkab Balti turul haldama Halensi ja Cellbesi postimüüki (www.halens.ee, www.cellbes.ee). Lisaks traditsioonilistele brändidele täieneb pakutav tootevalik Littlewoodsi kaubamärgi näol. Uudsena tullakse turule silmapaistva e-poega Bubbleroom, mis on suunatud eriti trenditeadlikule tarbijaskonnale.

„Meil on väga hea meel teatada sellest ühinemisest, mis on meie kasvustrateegia üheks olulisemaks elemendiks, aidates suuresti kaasa meie pikaajalisele eesmärgile laieneda oma tegevusega Ida-Euroopasse. Antud liit tugevdab meie positsiooni Balti regioonis, kus oleme juba aastaid edukalt tegutsenud. Samuti pakub see väärtuslikku sünergiat meie olemasolevatele operatsioonidele ja aitab meil kiirendada laienemist Tšehhi, Poola ja Slovakkiasse.“ , kommenteeris Mr Gunnar Ryman, Halens Holding’i tegevjuht.

7 aastat Quelle Baltikumi tegevjuhina tegutsenud ja nüüdsest Halensi ja Cellbesi tegevust Balti riikides juhtima asuv Mari Rahumägi lausus: „Tänan kogu Quelle meeskonna nimel kõiki Quelle kliente meeldiva pikaajalise koostöö eest. Samas loodan, et meie edukas koostöö nii uute kui vanade klientidega jätkub ka uute kaubamärkide all – soovime pakkuda kvaliteetset ja soodsat kaupa Balti turul ja tuua juurde mitmeid uusi põnevaid brände.“

Halens Group alustas tegevust 1949. aastal ja tegutseb tänaseks seitsmes riigis, esindades kaubamärke Halens, Cellbes ning Bubbleroom. 2010. aastal laieneb Halens Groupi tegevus ka Venemaale. Halens Group’is töötab 300 inimest ning ettevõtte käive on 120 miljonit eurot.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077