Autor: Siim Sultson • 5. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laoala otsib tõhusust

Veebruari lõpus toimuv Laoseis 2010 keskendub uuendustele, säästule ja tõhususele otse kohapeal, lubab Büroomailm.

Kuues ladustamise ja laotehnoloogiate aastakonverents Laoseis 2010 toimub 25. veebruaril Büroomaailma logistikakeskuses.

Vaatluse alla tulevad kaasaegsed tehnoloogilised lahendused, innovaatilised uuendused ning parimad praktikad. Konvertents sisaldab ka avalikku laojuhatajate ning -spetsialistide intensiivkoolitust. Konverents toimub otse sünmuskohal ehk laos. Selleks on siis Büroomailma vastvalminud logistikakaeskus.

Konverentsi programm

09:00 Registreerumine ja hommikukohv

09:25 Konverentsi avasõnad- Jüri Ross, tegevdirektor, Infotark AS (BÜROOMAAILM)09:30 Masuaja üllatusprojekt - Ameerikanurga Logistikapark- Veiko Murruste, juhataja, Süda Maja AS10:15 Kuidas võidelda vakantsusega laos?- Indrek Saul, kliendisuhete juhtimise (CRM) nõustaja ja coach, KSI Konsult OÜ11:00 Kohvipaus 30 min11:30 Energiasäästlik ladu - tark projekt tagab edu- Rauno Sanin, projektijuht, Conviso OÜ12:15 Uuendused laotehnika ja -tehnoloogia vallas- Tauno Steinberg, müügidirektor, Laadur OÜ13:00 Lõuna 60 minutit14:00 Aastainventuur kuue tunniga- Indrek Eirand, laojuhataja, HAVI Logistics OÜ14:45 Kampaaniatoodete tagastuste käsitlemine- Mait Miller, juhataja, Smarten Logistics AS15:30 Kohvipaus 20 minutit15:50 Laopindade turu ülevaade ja perspektiivid- Margus Tinno, investeeringute juht, partner, Colliers International Advisors OÜ16:35 BÜROOMAAILMA innovaatilised laolahendused- Jüri Ross, tegevdirektor ja Mait Kutser, logistikajuht, Infotark AS (BÜROOMAAILM)17:20 Konverentsi kokkuvõte- Illimar Paul, konverentsi moderaator17:30 Ringkäik BÜROOMAAILMA logistikakeskuses ja tutvumine laotehnika ning -tehnoloogiatega

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077