Autor: Siim Sultson • 16. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti Postil kahjud taandumas

Selle aasta loodab Läti Post (Latvijas Pasts) lõpetada vaid 2,2 miljoni kroonise kahjuga, teatab Baltic Course.

Riigifirma juhatuse esimees Aivars Veiss tõdes, et siiski on veel raske öelda, kuidas kahjud selle aasta lõpuks kujunevad. Palju sõltuvat, kui aktiivselt inimesed jõulude aegu kaarte saadavad. "Kindlasti jäävad kahjud alla 2,2 miljoni krooni," oli ta kindel.

Eelmise aasta lõpetas Läti Post 80,5 miljoni kroonise kahjuga, 2007. aasta koguni 308,7 miljoni kroonise kahjuga, 2006. aasta 107,1 miljoni kroonise kahjuga.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077