Autor: Siim Sultson • 13. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Külmvedude furgoonid paistavad läbi

"See on katastroof, millega liha viiakse poodi! Põrandad paistavd läbi, külmutust pole ollagi," hüüatas AS Eurowest turundusjuht Ardi Sillaorg.

Külmutatud toote transportimisest temperatuuril -18 kraadi pole mõtet rääkida. "Isegi väga hea lihatootja toodang keeratakse sellise vedamisega tuksi, poodi jõuab sulanud löga, mis kiirelt kaupluse kümkambrisse rändab," kirjeldas ta tihti kohatud vaatepilti.

Furgoonivalmistajana soovitas ta toidutöösturitel ja poepidajatel hoolega vaadata, millega vedaja sõidab. Peale hõreduse on külmkambrid tihti seest ka räpased.

Teisalt ta saab aru vedajast, kel pole raha uue ja kalli furgooni ostmiseks või vana kohendamiseks, kuid kas sellisel vedamisel on enam mõtet?

"Sellistes rontides pole külmseadmest ju tolku - ei saa ju enam aru, külmutatakse furgooni või Eesti ilma," imestas ta.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077