• 13.11.09, 15:34
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Külmvedude furgoonid paistavad läbi

"See on katastroof, millega liha viiakse poodi! Põrandad paistavd läbi, külmutust pole ollagi," hüüatas AS Eurowest turundusjuht Ardi Sillaorg.
Külmutatud toote transportimisest temperatuuril -18 kraadi pole mõtet rääkida. "Isegi väga hea lihatootja toodang keeratakse sellise vedamisega tuksi, poodi jõuab sulanud löga, mis kiirelt kaupluse kümkambrisse rändab," kirjeldas ta tihti kohatud vaatepilti.
Furgoonivalmistajana soovitas ta toidutöösturitel ja poepidajatel hoolega vaadata, millega vedaja sõidab. Peale hõreduse on külmkambrid tihti seest ka räpased.
Teisalt ta saab aru vedajast, kel pole raha uue ja kalli furgooni ostmiseks või vana kohendamiseks, kuid kas sellisel vedamisel on enam mõtet?
"Sellistes rontides pole külmseadmest ju tolku - ei saa ju enam aru, külmutatakse furgooni või Eesti ilma," imestas ta.
 
 

Seotud lood

Uudised
  • 13.11.09, 16:02
Kers: kes julgeb külmvedudel riskida?
"Igas väiksemaski poekses on olemas digitermomeeter - saabuvale kaubale pannakse see peale ja kui temperatuur ei vasta nõuetele, saadetakse kaup tagasi,"välistas Tartu Toiduveod AS juht Madis Kers ebakvaliteetsed külmveod.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele