"Igas väiksemaski poekses on olemas digitermomeeter - saabuvale kaubale pannakse see peale ja kui temperatuur ei vasta nõuetele, saadetakse kaup tagasi,"välistas Tartu Toiduveod AS juht Madis Kers ebakvaliteetsed külmveod.
Tema seletusel on nii buumi ajal kui nüüd, kriisiajal külmvedude seis üsna sama. Eksida eriti pole võimalusi. "Kes see ikka julgeb riskida - sellist meest nüüd kriisi ajal enam naljalt ei leia," imestas ta.
Pealegi on külmvedudel nõuded ranged - külmfurgoonid käivad igal aastal tervisekaitses kontrollis. Seega hõredusest ja mustusest ei saa olla juttugi.
Artikkel jätkub pärast reklaami
"Meil küll on furgoonid korralikud," osutas ta oma autopargile, kus masinaid erinevas vanuses.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
"See on katastroof, millega liha viiakse poodi! Põrandad paistavd läbi, külmutust pole ollagi," hüüatas AS Eurowest turundusjuht Ardi Sillaorg.
Kas oled kunagi teinud äriotsuse, tuginedes vaid kõhutundele? Tõenäoliselt küll. Ettevõtluses on intuitsioonil oma koht, kuid tänapäeva kiiresti muutuvas majanduskeskkonnas võib see osutuda petlikuks. Kuidas teha vahet tundel ja tegelikkusel? Vastus peitub andmetes. Andmetark juhtimine ei ole enam pelgalt suurkorporatsioonide pärusmaa, vaid edu võti igas suuruses ettevõttele.