Autor: Siim Sultson • 21. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu, Valgevene ja Hiina loovad veokoridori

Leedu, Valgevene ja Hiina transpordiministrid allkirjastasid koostöökokkuleppe Ida-Lääne veokoridori loomiseks, teatab Logistics Finland.

Kavandatav Ida-Lääne veokoridor peab aitama vedada Hiina kaupu Euroopasse piki raudteed. Kokkuleppe sõlmijad ususvad, et kaupade vedu Euroopasse Hiinast mööda raudteed on meritsi veost ajaliselt kaks korda kiirem.

Leedu loodab, et see projekt kutsub tulevikus liituma ka Venemaad ja Kasahhit, et siis suunata kogu kaubavoog läbi Klaipeda sadama.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077