Autor: Siim Sultson • 15. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa võtab Leipzigis kaubakäitluse endale

Lufthansa Cargo saab enda kontrolli alla kogu Leipzigi kaubakäitluse sealsel lennuväljal ja autovedude osas Hermes Transport Logisticsi ladude vahel, edastab Transport Weekly.

Nii saab tulevikus olema Lufthansa ja Hermese ühisettevõte, mille kaubavoogude kallal toimetab nii maal kui õhus esimene. Lufthansa Cargo asepresident Mohammad Ali Seiraffi oli uhke, et nüüd saab kaubakäitlus olema senisest paindlikum ja tõhusam. Tema optimismi toetas ka Hermes Transport Logisticsi tegevjuht Eckhardt Fechtner.

Seni impordib Hermes Transport Logistics aastas Saksamaale 14 000 tonni kaupa.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077