Autor: Siim Sultson • 14. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaal veofirmad plindris

Saksa riiklik kaubaveo- ja logistikaühing BGL kardab, et sel aastal Saksa veofirmade maksejõuetus kahekordistub, võrreldes eelmise aastaga, edastab Logistics Finland.

BGL-i tegevdirektori Karlheinz Schmidti sõnul on veondusala Saksamaal alates II maailmasõjast kõige raskemas seisus. Löögi all on 80 000 töökohta.

Vastavalt Saks päevalehe Neue Osnabrücker Zeitung ja nädalalehe Wirtschaftswoche kinnitusel juba selle aasta esimesel pooel teatas 445 veofirmat oma maksejõuetusest võrreldes terve eelmise aasta näitajaga, mis on 531.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077