Autor: Siim Sultson • 8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hamburgi Sadam esitles end eile Riias

Eile käis Euroopa ühe võimsaima konteinerkaubanduse viljelejaid Hamburgi Sadam end Riias esitlemas, edastab transportweekly.com

Esitluse initsiaatoriks on Saksa-Balti Kaubanduskoda. Eesmärk on anda märku nii Idale kui Läänele, et Saksamaa suuruselt number üks ja Euroopa suureuselt kolmas konteinereid käitlev sadam on valmis saama silaks Läänbe-Euroopa, Kesk-Euroopa ja Balti riikide vahel.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077