Autor: Rivo Sarapik • 16. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piirijärjekord üha venib

Möödunud teisipäevast on veokite järjekord Narva piiripunktis püsinud üle 400 veoki ehk ligi nädala pikkusena.

Maksu- ja tolliameti (EMTA) andmeil pidurdab järjekorda vastuvõttev pool. Ameti pressiesindaja Annely Erm ütles, et EMTA ei saa Narvas läbi lasta suuremat hulka veokeid kui Vene pool on neid võimeline läbi laskma.

Koidulas ja Luhamaal ulatuvad järjekorrad kahe ööpäevani.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077