Autor: Rivo Sarapik • 11. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sündida võib Balti riikide ühine lennufirma

Eile Riias toimunud Eesti, Läti ja Leedu majandus- ning transpordiministrite kohtumisel leppisid ministrid kokku, et kaalutakse ühise lennufirma loomist.

Uudise peale reageeris airBalticu president Bertolt Flick, kelle sõnul on selline lennufirma airBalticu näol tegelikult juba olemas, sest lennufirma pakub otselende Riiast, Vilniusest ja Tallinnast ning teenindab Eestis ja Leedus ka regionaalseid lennujaamu.

Ta meenutas, et ühisfirma loomine tuli jutuks ka 15 aastat tagasi, sellest on tema sõnul inspireeritud ka airBalticu nimi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077