Autor: Siim Sultson • 8. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lavrov eitab raketivedu Arctic Sea pardal

Vene välisminister Sergei Lavrov lükkas ümber väited, et teel Soomest Alžeeriasse kadunud kaubaleval oleks veetud rakette, edastab lenta.ru.

"S-300-de vedu kaubalaev Arctic Sea pardal on absoluutselt vale!" teatas Venemaa vlisminister Sergei Lavrov.

Tema seletusel uuritakse lähemal ajal ühes Maltaga, kelle lipu all laev sõidab kõiki seonduvaid asjaolusid ja see "...saab olema läbipaistev," lubas ta,

Igasuguseid muid laevaga seonduvaid kuuldusi nimetas välisminister vastutustundetuteks.

Võimalusest, et teel Soomest Alžeeriasse kadunud Arctic Seal oleks veetud rakette S-300, mis mõeldud Iraanile, kirjutas 6. septembri "The Sunday Times", viidates anonüümsetele allikatele Venemaa ja Iisraeli eriteenistustest.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077