Autor: Rivo Sarapik • 25. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GoBus: igas bussifirmas on kütust näppavaid bussijuhte

GoBus Saaremaa vallandas mitu bussijuhti, kes jäid vahele bussidele mõeldud kütuse näppamisega. Firma tegevjuhi sõnul on igas bussifirmas kütust vasakule panevaid juhte.

Oma Saarele teadaolevalt jäi kütuse vargusega vahele neli-viis bussijuhti. Neist väidetavalt kaks on pensioniealised ning pidanuks töölt lahkuma koondamisega, kuna GoBus pidi osa maakonnaliinide opereerimise loovutama Harjumaa Liinidele ja senisel hulgal bussijuhte enam ei vajata.

AS-i GoBus tegevdirektor Rene Alpius ütles Oma Saarele, et mõned varguseseigad Saaremaal tõepoolest olid, kuid detailidest, vallandatud juhtide arvust ja varastatud kütusekogustest ta rääkida ei soovinud.

"Vargused on suur probleem ja ka ühe liitri kütuse vargus peaks olema põhjus lahtilaskmiseks," lausus Alpius, kelle sõnul on tema sõnul firmast vallandatud juhte, kes on taskusse pannud 50 krooni piletiraha.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077