Autor: Rivo Sarapik • 14. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank: eksport kasvab 2010. aastal

Swedbanki prognoosi kohaselt stabiliseerub Eesti eksport  aasta teises pooles ning hakkab kasvama tuleval aastal.

Eesti olulisematel ekspordi sihtturgudel - Rootsis, Soomes ja Saksamaal - on näha stabiliseerumist ja kerget paranemist, vahendas E24 Swedbanki analüütikut Maris Laurit.

Tänavu jääb Eesti eksport võrreldes eelmise aastaga prognoosi kohaselt siiski 18 protsenti väiksemaks. 2010. aastal on eksport võrreldes tänavusega aga 2,5 protsenti suurem. Läti eksport väheneb Swedbanki hinnangul tänavu 19 protsenti ja järgmisel aastal kasvab 1 protsendi.

Leedu eksport väheneb Swedbanki hinnangul tänavu 27 protsenti ja tuleval aastal 2 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077