Autor: Rivo Sarapik • 2. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laulu-tantsupidu sulgeb tänavaid ja teid

Sel nädalal toimuva XXV laulu- ja XVIII tantsupeo ajal tuleb liiklejatel arvestada täiendava ajakuluga – tavapärasest erinev liikluspilt mõjutab alates 2. juulist nii autojuhte kui ühistranspordi kasutajaid.

2. juulil alates kella 22st, kui laulupeo tuli jõuab Admiraliteedi basseini juurde, on liiklus häiritud Mere puiestee ja Ahtri tänava vahelisel lõigul.

Alates 2. juuli õhtust kuni 5. juuli õhtuni on sõidukite peatumine ja parkimine keelatud Vana-Pirita teel (Pirita tee ja Pirita tee nr 20 vahelisel ühesuunalisel lõigul), Pirita tee äärses Russalka parklas, Pirita tee kesklinnast väljuval suunal, Narva maanteel Pirita tee ja J. Smuuli tee vahel ning Lauluväljaku läheduses olevates parklates.

Seoses tantsupeo peaproovi ja etendustega Kalevi staadionil on Juhkentali tänav suletud liikluseks 3. juulil kell 13-22.30, 4. juulil kell 10-14 ning 5. juulil kell 10-14.

Narva maantee (Pirita tee ja J. Smuuli tee vahelisel lõigul) suletakse 4. juulil kell 14-24 ning 5. juulil kell 12-19. 4. juulil kell 12 kuni laulupeo rongkäigu lõpuni (orienteeruvalt kella 18.30) katkestatakse trammiliiklus kõikidel liinidel, rongkäigu marsruuti läbivad bussiliinid suunatakse ümbersõitudele.

Rongkäigu tõttu on 4. juulil kesklinnas alates kella 12st suletud Vabaduse platsi ja Viru ringi ümberkaudsed tänavad ning rongkäigu marsruut Viru ringist mööda Narva maanteed kuni lauluväljakuni.

4. juulil kell 12-18.30 on liiklemiseks suletud järgmised tänavad:

- Endla (Koidu tänava ja Toompuiestee vahel)

- Toompuiestee (Paldiski maantee ja Endla tänava vahel)

- Tõnismäe, Hariduse, Toompea, Kaarli pst, Roosikrantsi, G. Otsa, Väike-Karja (Pärnu maantee ja Müürivahe tänava vahel)

- Mere puiestee (Viru väljaku ja Rannamäe tee vahel)

- Rannamäe tee (Mere puiestee ja Suur-Rannavärava vahel)

- Väike-Rannavärava (Väike-Rannavärava ja Uus 22 vahel)

- Kanuti tänav.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077