Autor: Rivo Sarapik • 19. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic: maksuvõlg on maksuameti viga

airBalticu avalike suhete juht Janis Vagas teatas Logistikauudistele, et lennufirma maksuvõlga puututav info on Läti maksuameti viga.

"Läti rahvuslikul lennufirmal ei ole maksuvõlga ja lennufirma ei saa kinnitada Maksuameti väljastatud infot. Amet väljastas vigast ja ebausaldusväärse info, mis airBalticut ei üllata," lisas Vanags. Viga lennufirmat ei üllata, Läti maksuhalduses valitseva segaduse tõttu.

Samuti lisas Vanags, et Maksuamet ei ole lennufirmat võlgnevuses informeerinud ja lennufirmale jääb võlgnevuse arvutuskäik segaseks.

Läti maksuametilt täna kommentaari küsida ei õnnestunud. Amet töötab alates maikuust neli päeva nädalas, täna ei ole tööpäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077