Autor: Mariliis Pinn • 3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvingu logistikaparki hakkab arendama Helios Properties

52,56% ulatuses Andres Järvingule kuuluv Süda Maja lõi koostöös rahvusvahelise kinnisvaraarendajaga Helios Properties ühisfirma, mis hakkab Rae vallas arendama 84-hektarist 4 miljardi kroonise investeeringumahuga Ameerikanurga Kaubandus- ja Logistikaparki.

Helios Properties on Euroopas alustanud miljardi euro suuruse eelarvega logistikakeskuste arenguprogrammiga, mis keskendub Kesk- ja Ida-Euroopale. Lisaks Eestile arendab Helios Properties logistika-, tööstus- ja äriparke Ida-Saksamaal, Kreekas, Rumeenias, Horvaatias, Poolas, Slovakkias ja Venemaal, teatas firma.

Süda Maja ja Helios Properties koostöös loodud ühisfirma investeeringut vahendas maailma üks suurimaid kinnisvaraalase nõustamise ettevõtteid DTZ.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077