Autor: Mariliis Pinn • 11. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oskando lammutas oma GPS haldusteenuse mooduliteks 

Eesti j telemaatikafirma Oskando pakub tänasest paindlikku moodulipõhist sõidukipargi GPS haldusteenust SeeMe, mis võimaldab kasutajal valida ja tasuda just talle sobiva teenusmooduli eest, teatas firma.

„Tagasiside põhjal oleme mõistnud, et kliendid otsivad kohati hoopis lihtsamaid ja odavamaid lahendusi, kus täna on SeeMe sisuliselt ainus turul olev võimalus. Kasutaja ei soovi maksta hulga lisafunktsioonide eest, mis tema jaoks on pigem tarbetu infomüra,“ kommenteeris uuendusi Oskando tegevjuht Kristi Hakkaja. „Seetõttu on kliendile igati mugav „teenusklotside“ põhine süsteem, millega saab valida ainult vajalikud teenusmoodulid.“ Hakkaja sõnul lihtsa baasteenuse SeeMe Lite analoogi praegu turul enam ei ole – pakutakse vaid üha lisanduva funktsionaalsusega kulukamaid pakette.

Baasmooduli  SeeMe Lite kasutajad saavad väga lihtsalt kasutatava  autopargi GPS haldusteenusega jälgida sõidukite paiknemist reaalajas ning  vaadata sõitude ja peatuste ajalugu kaardil. SeeMe Pro moodulis saab lisaks kasutada e-sõidupäevikut ning koostada põhjalikke aruandeid. Mõlema mooduli puhul on teenuse hinnas SeeMe SIM-kaart ja tasuta andmeside Eesti piires. Teenuspaketi vahetamine on tasuta.

„Lühidalt öeldes toimib SeeMe Lite operatiivjuhtimis- ja SeeMe Pro aruandlusvahendina. Baasteenusega saab valida autole optimaalseima marsruudi ning omada ülevaadet sõidukite sihipärasest kasutamisest. SeeMe Pro sobib hästi veidi suurema autopargi haldamiseks, kus iga autot reaalajas jälgida ei jõua ja pole vajadustki ning selle asemel ootab klient süsteemsemat aruandlust,“ lausus Hakkaja.

Lisaks moodulipõhise teenusesüsteemi kasutusevõtule täiustas Oskando ka haldusteenuse funktsioone ja võimalusi. Suurema uuendusena ootab SeeMe kasutajaid ees laiem kaartide valik. Lisaks  rahvusvahelistele ettevõtetele mõeldud Google´i kaardile on võimalik kohalikeks sõitudeks kasutada Eesti Maa-ameti ülitäpseid ortokaarte veelgi täpsemaks positsioneerimiseks.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077