Jaga lugu:

Merisalu: see on DSV Transpordilt tubli tulemus

See on DSV Transpordilt tubli tulemus. Langused logistikavaldkonnas olid tunda juba eelmise aasta kolmandas ja neljandas kvartalis. Väga tubli tulemus, kommenteeris Itella Logisticsjuhatuse esimees Risto Merisalu DSV tulemusi.

"Sel aastal turul kahjumid süvenevad veelgi. Tarbimine on vähenenud. Kui maanteetranspordi osakaalu vaadata, siis  oluline kaubaartikkel on tarbekaubad. Kui tarbimine väheneb, siis on ka vedajatel vähem tööd. See puudutab nii ekspedeerimisettevõtteid kui veoettevõtteid. Usun, et isegi veoettevõtted, autovedajad, nemad kannatavad rohkem kui ekspedeerijad, sest viimased pakuvad ka lisateenuseid," lisas ta.

"Itellal läheb, tänan küsimast, ei ole viga. Me numbreid ei avalda, aga ma arvan, et kui vaadata, mis turul toimub, siis meil läheb keskmisest paremini. Aga see on subjektiivne arvamus, konkurentide numbreid näinud ei ole," kommenteeris ta Itella käekäiku.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee