Autor: Kaisa Gabral • 7. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merisalu: see on DSV Transpordilt tubli tulemus

See on DSV Transpordilt tubli tulemus. Langused logistikavaldkonnas olid tunda juba eelmise aasta kolmandas ja neljandas kvartalis. Väga tubli tulemus, kommenteeris Itella Logisticsjuhatuse esimees Risto Merisalu DSV tulemusi.

"Sel aastal turul kahjumid süvenevad veelgi. Tarbimine on vähenenud. Kui maanteetranspordi osakaalu vaadata, siis  oluline kaubaartikkel on tarbekaubad. Kui tarbimine väheneb, siis on ka vedajatel vähem tööd. See puudutab nii ekspedeerimisettevõtteid kui veoettevõtteid. Usun, et isegi veoettevõtted, autovedajad, nemad kannatavad rohkem kui ekspedeerijad, sest viimased pakuvad ka lisateenuseid," lisas ta.

"Itellal läheb, tänan küsimast, ei ole viga. Me numbreid ei avalda, aga ma arvan, et kui vaadata, mis turul toimub, siis meil läheb keskmisest paremini. Aga see on subjektiivne arvamus, konkurentide numbreid näinud ei ole," kommenteeris ta Itella käekäiku.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077