Autor: Mariliis Pinn • 6. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lepp: aasta lõpuks olime õnnelikud, et kasumisse jäime

DSV Transpordi juht Jaan Lepp leiab, et rasketes oludes on firmal suhteliselt hästi läinud. „Aasta alguses lootsime suuremat kasumit, aasta lõpus olime õnnelikud, et niigi hästi läks,“ lisas ta.

Ettevõtte kasum kahanes, sest 2008. aasta keskel olid kõrged kütusehinnad, lõpuks aga kukkusid veohinnad. „Võib öelda, et kütusehinna tõusu maksid suuresti kinni just vedajad ja ekspedeerijad,“ selgitas ta.

„Asjad on vabalanguses,“ valgustas ta selle aasta ootusi, „eelmiste prognooside koostamise meetodid ei tööta. Kui käibelangus tuleb 20-25% oleme tublid olnud. Veomahud alanevad ja hinnad langevad. Kuid kindlasti lõpetame kasumis.“

Ettevõtte jagamata kasumit kommenteeris Lepp, et ettevõtte omanikud ootavad head plaani, mida rahaga peale hakata, praegu ei ole neil kavas seda igatahes välja võtta.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077