Autor: Mariliis Pinn • 6. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Schults: C Marine oli üks ebaõnnestunud investeering

Cresco üks omanikke ja juht Olev Schults selgitas, et C Marine oli Cresco üks ebaõnnestunud riskikapitali investeeringuid.

„Me usaldasime ettevõtte juhtimisel inimest, kelle taust ja teod jäid õigel ajal adekvaatselt hindamata. Kahjuks saime liiga hilja teada, et Cresco raha ja C Marine'i usaldust kuritarvitati,“ selgitas ta.

Cresco otsustas C Marine'i eelmise aasta suvel üle võtta eesmärgiga ettevõte päästa. „Me kaasasime olulisi enda ja oma investorite vahendeid ja enamus kreeditore, k.a. arvatud maksuamet, aitasid kaasa mõelda, kuid C Marine'i minevikus tehtud vead osutusid liiga ränkadeks ja ettevõtte taotles pankrotti,“ lisas ta.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077