Autor: Mariliis Pinn • 29. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maapealsest teeninduset loobumine aitab Estonian Airil miljoneid säästa

Alates 25. aprillist teenindab Estonian Airi ja Estonian Air Regionali lende Tallinn Airport GH, mis aitab Estonian Airil miljoneid kokku hoida.

Kuni 04. maini kaasa arvatud teenindab Estonian Airi maapealne teenindus ainult EasyJeti, Czech Airlinesi ja City Airlinesi lende; alates 05.maist teenindab Tallinn Airport GH kõiki lennufirmasid Tallinnas, selgitas Estonian Airi kommunikatsioonijuht Ilona Eskelinenl.

Kuni 04. maini k.a teenindab Estonian Air oma äriklassi ootesaalis nii Estonian Airi kui ka teiste lennufirmade (EasyJet, Czech Airlines ja City Airlines) reisijaid. Alates 05. maist võtab Estonian Airi äriklassi ootesaali teenindamise üle Tallinna Lennujaam.

"Üleminek kulges suhteliselt rahulikult. Küsimusele, mida uus teenindaja saaks paremini teha, on liiga vara vastata - tegu on ju alles üleminekuperioodiga," lisas ta.

"Lendude maapealse teenuse sisseost võimaldab meil aastas kokku hoida miljoneid kroone," kinnitas Eskelinenl.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077