Autor: Mariliis Pinn • 6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikakeskuse ülemaks sai kolonel German Kesa

Alates homsest 7. aprillist asub Kaitseväe logistikakeskuse ülema ametikohale kolonel German Kesa.

Kolonel Kesa teenib kaitseväes alates 1993. aastast, teatas keskus. Ta on olnud Kaitsejõudude peastaabi side- ja infosüsteemide osakonna ülem ning analüüsi- ja planeerimisosakonna ülem. Ta on teeninud staabiohvitserina NATO rahvusvahelises staabis Brüsselis, olnud Eesti sõjalise esindaja asetäitja NATO ja Euroopa Liidu esinduses ning Balti kaitsekolledži staabiülem.

Kolonel Kesa on lõpetanud Moskva insenerivägede akadeemia ja USA Maaväe juhtimis- ja kindralstaabi kolledži ning täiendanud end erinevatel NATO Kooli ja Põhja-Euroopa väejuhatuse (AFNORTH) kursustel.

Möödunud aasta augustist käesoleva aasta märtsini teenis kolonel Kesa  välisoperatsioonil Iraagis NATO treeningmissiooni (NTM-I) staabiülema asetäitjana, kus talle allusid missiooni logistika-, rahandus- ja personalialane tegevus.

"Kaitseväe välisoperatsioonidelt saadud kogemused on laiendanud arusaama logistika rollist ja ülesannetest," ütles kolonel Kesa. "Senine logistikakeskuse ülem kapten Rudolf Jeeser on andnud suure panuse kaitseväe logistika arengusse, ülemana saan kindlalt toetuda logistikakeskuse suurte kogemustega spetsialistidele."

Kolm aastat Kaitseväe logistikakeskuse ülemana teeninud kapten Rudolf Jeeser jätkab oma edasist teenistust Kaitseliidus.

2002. aastal loodud Kaitseväe logistikakeskusele allub kogu kaitseväe hangete ja varustusalane tegevus, Eesti-sisesed kui välisoperatsioonidega seonduvad transport ja veod, remondi-, hooldus- ja haldustegevus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077